Matso

Аз се казвам Мацо!Приятно ми е да се запознаем. Ще се представя в няколко изречения:

И така... Имал съм късмет да се родя в шкафа за обувки на моите домашни хора вместо някъде по столичните улици на квартал Надежда. Сега се радвам на слава, внимание и охолен котешки живот. Водят ме на изложби, печеля награди и любовта на моите стопани. Благодаря им от сърце, че ме обичат толкова много - мен и моят съквартирант Чърчил.

Моята история започвa след семеен скандал, когато ядосаният съпруг на стопанката на моята мама Мачка я изхвърлил на улицата. Тя се лутала из квартала няколко седмици, а добри хора и давали храна, защото била много красива персийска принцеса. Аз не приличам много на нея :) Приличам на баща си – величественият махленски котарак Мамин Цуцу... и макар това име изобщо да не подхожда на голям, красив екземпляр с темперамент на Дон Жуан, той бил умен уличен гангстер, който омайвал повечето мацки в квартала. Бил влюбен в майка ми. Живеел в мазето на един голям блок, където роднини на моята стопанка го хранели и обичали и дори го оперирали от херния. Когато моята лейди била на гости при близките си през една студена февруарска вечер, видяла мама и решила да я прибере у дома. И така мама ме роди на 10-ти април 2009 г. на улица Иван Вазов 19 в един шкаф за обувки. С мен бяха и двамата ми братя г-н Топс, лорд Нокс и сестра ми принцеса Никита. Когато пораснахме, нашите домашни хора трябваше да ни намерят нов дом. Така г-н Топс замина за Русе, лорд Нокс - за Шумен, а принцеса Никита - за квартал Обеля в София. Останахме само аз и мама. Един ден тя се изгуби и никога повече не я видях, а за баща ми чух, че бил отровен от човек, негодуващ срещу хората, които хранели котките, влизащи в мазето.

Моите домашни хора предпочетоха да ме запазят и тогава аз развих талантите си на куче. По-късно дойде малкият рошав Чърчил като подарък за моята лейди. Той е много красив котак-чинчила, но аз съм по-атрактивен от него и без да съм от сой :) Аз съм доста едър представител на семейство котки, с цвят син арлекин, тежа 7,4 кг и то без да съм дебел, както много хора смятат :) Имам двама сина и две дъщери от моята първа и единствена любов – прекрасната столичанка Мърла. Тя подшушна, че скоро чакаме внуци, а съм само на година и половина!

Сега живея заедно с моите двама стопани и аристократа Чърчил, водейки завиден котешки живот... и... май е това. Предлагам да оставите скучното четене и да гледате клиповете с моите номера.

Благодаря Ви, че прочетохте историята ми!

I'm not the Box cat Maru... I am Matso - the Dog Cat!
А ето го и моят любим котарак - популярният японец Мару. Той има много интересни таланти и особено много обича всякакви кутии. Аз не споделям много неговата box-mania, защото кутиите са ми твърде скучни когато са празни, но с удоволствие бих го научил да ми носи играчка :)

Box Cat Maru


Maru and the trash box

Няма коментари: